www.itoys.dk

Skip to Main Content »

>>Ordre ekspideres først efter d. 3. august pga. ferielukning<<

 

Handelsvilkår

AFTALEVILKÅR FOR HANDEL PÅ ITOYS.DK

Med denne side vil vi gerne informere dig om dine rettigheder og pligter, når du handler hos iToys.dk.

1. Afgivelse af ordre

Når du har afgivet en varebestilling via vores hjemmeside, vil vores medarbejdere automatisk sende dig en e-mail, hvoraf det fremgår, hvilke produkter du har bestilt på vores side.

OBS ! Du skal være opmærksom på, at det automatiske svar (via e-mail) IKKE er en juridisk bindende ordrebekræftelse, derfor er den endelig aftale ikke indgået.

Vi udfører en elektronisk kvittering for modtagelse af din bestilling. iToys har derfor mulighed for at annullere bestillingen som følge af trykfejl, tekniske problemer, leveringssvigt og lignende situationer. iToys forbeholder sig retten til ikke at sælge til erhvervsdrivende og personer, der køber varer på iToys.dk med videresalg for øje. Medmindre der er et tydeligt underskrevet dokument for anden aftale.
Ordrebekræftelse/ faktura som er bindende sendes til dig, når vi har afsendt varen/varerne du har bestilt.

2. Annullering af ordre

Ordrer, der endnu ikke er afsendt fra iToys kan annulleres ved at kontakte vores support via e-mail adressen: support@itoys.dk

Er varerne afsendt af iToys og fortryder du købet, har du i et vist omfang mulighed for at returnere dem. Du kan læse mere om på punkt 6.

3. Priser

Alle vores priser, er alle angivne priser i danske kroner og inklusiv 25% moms. Priserne, som er angivne gælder kun for ordrer til levering i Danmark, Sverige og Norge, og ikke omfattende Grønland og Færøerne.
Der tages forbehold for afgiftsændringer, pris- og korrekturfejl mv.

4. Betaling

Betaling for bestilte varer kan ske online ved brug af Dankort, Visa eller Mastercard. Disse oplysninger vil være i krypteret tilstand mellem kunde og iToys. Personoplysninger såsom navn og adresser vil ikke være krypteret.

5. Forsendelse og levering

Efter din bestilling er modtaget bestræber iToys sig på at afsende de varer, du har bestilt inden for 1-3 hverdage eller allerede samme dag.

Du betaler for fragt for de varer/produkter du har købt. Vores fragtpris er 30 kr. for alle ordrer op til 400 kr. Ved bestilling af ordrer med et beløb større end 400 kr. tilbyder iToys gratis levering.

Bemærk; er du ikke hjemme på aftalt leveringstidspunkt med fragtmanden, vil du blive opkrævet ny fragt for genlevering eller du kan afhente pakken på posthuset uden yderligere omkostning. Med mindre andet er aftalt, vil du være berettiget til at hæve købet, hvis du ikke har modtaget de bestilte varer senest 14 dage efter, at du har afgivet din bestilling. iToys bærer ansvaret for varerne, indtil du har modtaget dem. Der bliver opkrævet underskrift ved modtagelse af varen/varer iToys leverer i det meste af Danmark, dog ikke omfattende Grønland og Færøerne. Medmindre der en særlig aftale.

6. Fortrydelses-/returret

iToys tilbyder 14 dages fortrydelsesret. For at beslutte om du vil benytte fortrydelsesretten, har du lov til at afprøve varen, men varen skal returneres i væsentlig samme stand og mængde, som da du modtog den.

Undtagelser: -Lydoptagelser, billedoptagelser og edb-programmer, som f.eks. software, kan kun returneres i ubrudt, plomberet emballage. Der er mulighed for 14 dages returret.

Retur-/fortrydelsesretten gælder i alle tilfælde fra det tidspunkt, hvor du har modtaget varen/varerne Du kan returnere en vare ved at: - afvise modtagelse af varen - returnere varen/varerne - sende den tilbage til iToys på adressen:

iToys.dk
Avernakøvænget 8 
DK-5000 Odense C

Du skal selv afholde udgiften for returnering af varen, enten via forsendelse eller kørsel dertil.

Vælger du at sende varen, mærk da pakken med "RETUR" samt skal du vedlægge en kopi af købsfakturaen.

Det, du har betalt for varen, tilbagebetales til dig, når iToys har modtaget din retur-vare. Dog undtaget tilbageforsendelsesfragt som er på egen regning.

7. Reklamationsret

I overensstemmelse med købelovens regler ydes du som forbruger 24 måneders reklamationsret på alle varer. For varer med begrænset levetid er din reklamationsret dog begrænset til den holdbarhedsperiode, der er sædvanlig for den pågældende vare. Opdager du en fejl eller mangel ved et købt af en vare, skal du snarest muligt og inden for rimelig tid kontakte iToys og forklare, hvilken fejl eller mangel der måtte være. Reklamation kan foretages ved at kontakte vores kundesupport via e-mail adressen: support@itoys.dk .
Lider varen af fejl eller mangel, vil iToys søge at reparere varen eller finde en alternativt løsning, hvis det ikke medfører uforholdsmæssige omkostninger for iToys. Med mindre andet er aftalt, ydes erhvervsdrivende alene 12 måneders reklamationsret, idet reklamation skal ske straks hvis fejl eller mangel konstateres. Erhvervsdrivende har pligt til at foretage en sådan undersøgelse af en købt vare hos iToys, som ordentlig forretningsbrug kræver.

8. Forbehold og ansvarsfraskrivelse

iToys tager forbehold for eventuelle pris, afgiftsændringer-, og korrekturfejl, tekniske fejl, udsolgte varer, herunder arbejdskonflikt og mangler ved eller forsinkelse af leverancer fra underleverandører.
TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
bliv opdateret om nyheder og gode tilbud